Om AWN

Herunder fortæller jeg lidt omkring virksomheden AWN Design & Online Markedsføring

Online Strategi

På white boardet kan du se de arbejdsopgaver, som jeg hovedsageligt beskæftiger mig med. Beklager at min håndskrift ikke lever op til min computer skrift.

Mit navn er Asbjørn og jeg er ejer af virksomheden AWN Design & Online Markedsføring. Jeg har beskæftiget mig med Hjemmesider, Netbutikker  Online annoncer og Søgemaskineoptimering siden 2007. Virksomheden som den består i dag, indebære undertegnede, som hovedsageligt varetager alle opgave typer, dog har jeg samtidig 2 dygtige freelancere tilknyttet, som varetager opgaver i tilfælde af travlhed eller hvis der er behov for en bestemt type ekspertise, som jeg ikke selv håndtere.

Som virksomhedsejer fokuserer jeg på altid at skabe et korrekt udført håndværk, som jeg selv kan stå inde for. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe mine kunder med deres behov, og bruger gerne den nødvendige tid, på at afdække de behov der måtte være inden påbegyndt arbejde. Eftersom at jeg tidligere har været partner i en IT-virksomhed i omtrent 2 år, har jeg stor erfaring for hvilke typer af rådgivning der er nødvendigt i 99% af de opgaver, som kunder udfordre mig med. Enkelte gange har jeg oplevet at måtte give afslag på en bestemt kompliceret opgave type, men har i disse tilfælde hjulpet kunden med at finde den/de rette kandidater til opgaven.

Vælger du at benytte mig til din næste opgave, kan du forvente at opgaven bliver løst hurtigst muligt, og samtidig til en fair pris. Det skal nævnes at jeg udelukkende arbejder til en fast timepris, som lyder på 1.200 DKK eksl. moms. pr. påbegyndt arbejdstime. Jeg vil dog i de fleste opgave typer forsøge at bestemme en ca. pris, således at du som betalende kunde har et beløb at forholde dig til.

Hvis du endnu ikke har læst det materiale, som jeg har lagt online, opfordrer jeg dig til at kigge det igennem, hvad enten du overvejer at udføre arbejdet selv, eller om du har brug for en hjælpene hånd.

Hvis du har nogle indskydelser eller finder en decideret fejl på mit website, er du meget velkommen til at skrive til mig. Jeg tager også gerne imod gæste skribenter, hvis du har noget relevant viden, som du har lyst til at dele ud af.