Webshops

Hvordan skaber du succes med en webshop / netbutik ?

Skal du have en webshop på benene, er der mange overvejelser du bør gøre dig, inden du påbegynder arbejdsprocessen. Det er muligt at udvikle en webshop 100% fra bunden, men i dette indlæg vil jeg udelukkende beskrive de tanker du kan gøre dig, inden du vælger hvilket premade Webshop-system du skal vælge, og hvilke vigtige elementer du skal have på plads før du sender din nye netbutik ud blandt 1000-vis af andre online butikker. Er dit produkt unikt? Hvordan ser konkurrencen ud på dit marked? Hvilke type design & brugervenlighed har din målgruppe behov for? Hvor stor er din målgruppe og er den stor nok? Har du de kompetencer eller midler der skal til? – Kan du svarer på disse typer af spørgsmål, og stadig forestille dig en webshop med potentiel succes, er der med stor sandsynlighed mulighed for at bygge en online forretning.
webshop_billede_1
Personligt foretrækker jeg at udarbejde webshops udfra premade systemer, så som Magento & Prestashop. Hovedårsagen til dette valg skyldes, at jeg som engageret søgemaskine ekspert, har testet disse 2 systemer til generelt at kunne leverer de mest effektive resultater i søgemaskinerne ( Svaret er at disse 2 shop-systemer generelt tilbyder fornuftig kodning, hurtig “site loading time” & en masse gode gratis, såvel som betalte plugins / moduler / designs ).

Som tidligere nævnt, vil du i de fleste tilfælde opleve mange konkurrenter på dit online marked. Dog behøver du ikke altid at blive skræmt, da du typisk kan afdække den konkurrence du vil møde, ved at analyserer de 10 virksomheder / webshops, som kan forefindes på dit “hovedsøgeord” på google`s organiske side 1.

Jeg vil opfordre dig til at læse mine indlæg omkring hhv. SEO & Annoncer.